Algemeen

Workshop beeldhouwenDe diverse workshops worden gegeven vanaf april, ook weer beeldhouwen, op het strand bij Sol Beach in Scheveningen.
De workshops worden gehouden van 11.00 tot 17.00 uur of van 14.00 tot 17.00 uur. Hierbij is inbegrepen de steen, gebruik beeldhouwmaterialen en gereedschap. Prijs: dagworkshop 60 euro.  middagworkshop 35 euro
Deelnemers wordt aangeraden makkelijke kleding en schoenen te dragen. Voor werkjassen, stofmaskers en handschoenen wordt gezorgd.

Voor wie is beeldhouwen geschikt ?

In principe kan iedereen, jong of oud , een beeldje van steen maken, tenzij men absoluut geen kracht in de handen heeft of niet tegen stof kan.
Steen is er in diverse soorten van hardheid en werkbaar voor de meeste mensen. Het zoeken naar een mooie vorm, hangt weliswaar af van het eigen vormgevoel maar de begeleiding is dusdanig dat ,indien nodig, hier uiteraard bij wordt geholpen. Beeldhouwen is een ontdekkingsreis in eeuwenoude steen. Weghalen wat niet en behouden wat wel nodig is om uiteindelijk een schat over te houden.